Surface Lease voor Partners

Biedt u Surfaces aan via verkoop of biedt u software oplossingen aan zakelijke eindklanten? Wilt u meerwaarde bieden aan uw klanten? Ontdek dan wat Surface Lease voor u en uw klant kan betekenen. Niet alleen biedt u uw klanten hiermee een nieuwe mogelijkheid om ultiem gebruik te maken van de beste producten. Surface Lease zorgt ook voor een structurele boost in sales. Met het aanbieden van het Surface leaseconcept krijgt u loyale klanten die voor een langere periode aan uw bedrijf verbonden zijn. Dat is prettig voor de klantrelatie natuurlijk.

Surface's aanbieden als Partner

Met Surface Lease heeft u een unieke manier om een extra dienst aan uw klanten te leveren. Door partner te worden kunt u Surfaces naar keuze afnemen in een lease-vorm. Deze Surfaces kunt u vervolgens zelfstandig uitleveren in een abonnementsvorm aan uw eindklant. Dit is ideaal als u zelf al diensten in een abonnementsvorm levert en waarbij u nu ook hardware as a service kunt toevoegen.

Ontdek de voordelen die Surface Lease u als ICT- en softwaredienstverlener kan bieden:

  • Microsoft Surfaces in een DAAS oplossing aanbieden;
  • Factuurrelatie met uw eindklant blijft behouden;
  • Volledige hardware support gedurende de gebruiksperiode (ook bij valschade);
  • Geen voorfinanciering, een vast bedrag per maand All-in;
  • Behoud verdienmodel en klantcontact door zelf bezorging en installatie te verzorgen.

Klinkt dit interessant en wilt u meer informatie over dit unieke concept en de spelregels? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. We nemen vervolgens snel contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Surface's aanbieden als Affiliate

Hét verdienmodel in de circulaire economie is product as a service. Het eigendom van producten ligt niet langer bij de gebruiker, maar bij de producent of retailer. Voor u betekent dat echter wel extra gedoe. Zoals financiering, installatie, onderhoud en reparatie. Met Surface Lease kunt u dit allemaal uitbesteden. U creëert nieuwe proposities. Met behoud en zelfs verbetering van uw persoonlijke klantrelatie. Dat betekent meer winstgevendheid.

Ontdek de voordelen die Surface Lease u als producent of retailer kan bieden:

  • U biedt een extra dienst met behoud van uw marge;
  • Surface Lease verzorgt het gehele traject richting uw eindklant, inclusief voorfinanciering, levering, service & onderhoud;
  • Surface Lease verzorgt het totale klantbeheer in overeenstemming met u;
  • Behoud van uw klanten en verlenging van de klantrelatie.

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op om u aan te melden als Partner,
Of bent u geïnteresseerd in het leasen van Surface's voor eigen gebruik?

Surface Lease is een concept van Elbuco. Elbuco is een partnerorganisatie. Zij is er op gericht om aan de wensen uit de markt te voldoen en zodoende alle mogelijke apparatuur in een High Service Leaseconcept aan te bieden. Zo ook de Surface Lease. Elbuco biedt al ruim veertig jaar high service leaseconcepten waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Daar staan we voor. Meer weten over Elbuco?