surface pro image

De meest veelzijdige manier van Leasen.

Surface Lease biedt ultiem gemak. Voor een bedrag per maand ontvangt u of uw klant de gewenste Surface hardware inclusief 100% servicegarantie, financiering en support. Gedurende de gehele serviceovereenkomst worden storingen die op werkdagen voor 12 uur gemeld zijn de volgende werkdag herstelt. Mocht repareren bij u op locatie niet lukken? Dan krijgt u (tijdelijk) een vergelijkbaar vervangend apparaat, ook in het geval van schade. Omdat de markt zich razendsnel ontwikkelt biedt Surface Lease flexibiliteit. Zo kunt u nog tijdens het servicecontract kiezen voor een nieuwer of juist heel ander model die beter aansluit bij uw situatie dan. Dat is het prettige van leasen.

Ontdek de voordelen van Surface Leasen.

U kunt de complete familie Microsoft Surfaces leasen met Surface Lease.

 • Altijd UP TO DATE; iedere 3 of 4 jaar een nieuw apparaat
 • 100% SERVICE; binnen 24 uur, inclusief vervangend apparaat, ook bij schade
 • ZEKERHEID; een vast maandbedrag, geen verrassingen

Kortom; zonder investering de nieuwste apparatuur en onzekerheden omtrent reparatiekosten, reparatieduur, ongenoegen en niet declarabele uren door niet werkende apparatuur worden weggenomen.

surface pro image

Ontdek de fiscale voordelen.

 • Behoud van bestaande liquiditeit en kredietfaciliteiten en verbetering van de cash-flow;
 • De geleverde producten komen niet op de balans;
 • Beperking van de resources en kosten voor het uit-faseren van oude apparatuur;
 • Minimalisering van het risico van economische veroudering;
 • Mogelijkheid tot ‘off-balance’ financiering met veelal een positief effect op diverse financiële graadmeters;
 • Gemakkelijker budgetteren dankzij vaste betalingen;
 • Spreiding van de btw over de duur van de overeenkomst;
 • Aan het eind van de leasetermijn kunt u nieuwe apparatuur uitzoeken, of beslissen om de overeenkomst met nog een jaar te verlengen, tegen een lager bedrag.

Lease de ultieme laptop.

Kies voor Surface Lease.

De technologische ontwikkeling gaat razendsnel en meegaan met die ontwikkeling kost niet alleen geld maar ook tijd. Waarom deze producten aanschaffen als we het ook gewoon kunnen gebruiken? Het draait immers om de prestatie van een product, niet om het eigendom. Kies daarom voor Surface Lease. Dat is op twee manieren mogelijk.

surface leasen voor partners afbeelding

Surface Lease voor partners

Biedt u Surfaces aan via verkoop of biedt u software oplossingen aan zakelijke eindklanten? Wilt u meerwaarde bieden aan uw klanten? Ontdek dan wat Surface Lease voor u en uw klant kan betekenen. Biedt ultiem gemak, flexibiliteit en zekerheid met Surface Lease.

Ontdek leasen voor partners
surface lease voor eigen gebruik afbeelding

Surface Lease voor eigen gebruik

Leaset u een auto? Waarom niet ook Surface apparatuur. U bent van beide net zo afhankelijk. Met Surface Lease kiest u ervoor om vrij te kunnen werken en creëren, heeft u een krachtige laptop van de nieuwe generatie. Maak een keuze uit de complete familie Microsoft Surfaces.

ontdek leasen voor eigen gebruik