Surface™ Studio

Maak van je werkplek een Studio.

Informatie aanvragen

Surface Studio is ontworpen voor het creatieve proces. Het PixelSense™-scherm van 28 inch biedt je een enorm canvas voor allerlei soorten werk. Gebruik het rechtop of teken erop als tekentafel.


Er is een Surface Studio die perfect is voor jou

Schetsen, schilderen en tekenen op het briljante PixelSense™-scherm van 28 inch. Het innovatieve 'Zero Gravity Hinge' kun je rechtop in de bureaubladmodus gebruiken of liggend in de Studiomodus en laat zich moeiteloos met één hand verplaatsen. Werk samen en deel werk met je team. Werk met software van professionele kwaliteit. Meld je aan met gezichtsherkenningstechnologie.

Een briljant scherm voor al je ideeën

Behoud het overzicht en duik tegelijkertijd in de details met een enorm en gevoelig touchscreen. Gebouwd om je creativiteit te ondersteunen en samenwerking tussen je teams aan te moedigen.

Creëer op nieuwe manieren

De Surface is ontworpen voor Windows 10-makersupdate en de nieuwste versie van Microsoft Office, en maakt maximaal gebruik van iedere innovatie, zoals nieuwe 3D-ervaringen, Windows Ink-werkruimte en uitgebreide beveiligingsfuncties.

Technische specificaties Surface Studio

Bekijk deze tabel voor alle technische specificaties. Alles wat je moet weten over een optimale benutting van de creatieve kracht van Surface Studio vind je hier.


Scherm

28 inch PixelSense™-scherm met een resolutie van 192 dpi, 10-punts multi-aanraakscherm en een hoogte-breedteverhouding van 3:2.

Opslag

Snel hybride station van 1 TB of 2 TB.

Afmetingen

25,1 inch x 17,3 inch x 0,5 inch (637,35 mm x 438,90 mm x 12,5 mm)

Aansluitingen

4 x USB 3.0 (één poort met hoog vermogen), maximaal formaat™-kaartlezer, Mini DisplayPort, hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm.

Door Surface Lease meegeleverde accessoires


Muis
Pen
Dial