Surface™ Book 2

Surface Book voor zakelijk gebruik, de ultieme laptop.

Informatie aanvragen

Een krachtige, professionele laptop, tablet en canvas in één. Surface Book 2 heeft de kracht en het vermogen om zich aan te passen aan je varieerde en veeleisende dag.


Surface Book, gebouwd om te presteren

Surface Book en Book 2 zijn gebouwd voor het leveren van uitzonderlijke prestaties, door je bliksemsnelle toegang te verlenen tot programma's, video's en muziek. Bovendien biedt het rijke afbeeldingen en gamingvermogen met een optionele discrete grafische kaart die intensieve professionele taken kan verwerken.

Nu krachtiger dan ooit

Blijf langer productief met een accu die tot 17 uur meegaat. Voer moeiteloos specialistische software uit met tot 1 TB bliksemsnelle SSD, de nieuwste Generation Intel® Core™-processors en tot 16 GB RAM.

Uitzonderlijke prestaties voor alles wat je doet

Surface Book biedt een innovatieve mix van vermogen, grafische prestaties en flexibiliteit. Werk snel met je favoriete programma's. Creëer rechtstreeks op het scherm met de pen en aanraakfunctie.

Perfect uitgebalanceerd, heldere videobeelden

Surface Book is gemaakt met een lichtgewicht magnesium frame en Dynamic Fulcrum Hinge voor een perfecte balans tussen uiterlijk en ervaring. Surface-pen kan worden bevestigd voor eenvoudig opbergen. Videogesprekken voelen echt aan in 1080p.

Afneembaar scherm

Surface Book maakt gebruik van Muscle Wire®1 om het bijbehorende scherm goed op zijn plaats te houden, terwijl het ook perfect afneembaar is met een druk op de knop.

Scherm

13,5 inch of 15 inch PixelSense™-scherm met een maximale resolutie van 3240 x 2160, een beeldverhouding van 3:2, 10-punts multi-touch en inkt.

Opslag

256 GB, 512 GB of 1 TB PCIe SSD.

Afmetingen

Surface Book/Book 2 13,5 inch: i5: 312 mm x 232 mm x 13 mm-23 mm i7: 312 mm x 232 mm x 15 mm-23 mm

Aansluitingen

2 x USB 3.1 1e generatie 1 van maximale grootte, 1 x USB-C, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, 2 x Surface Connect-poorten (1 in tablet, 1 in basisstation), SD™-kaartlezer van maximale grootte.

Door Surface Lease meegeleverde accessoires


Muis
Pen
Docking station
Bijpassende Maroo Sleeve