Surface Laptop

Surface™ Laptop

Surface Laptop. Ontworpen voor zakelijk gebruik.

Informatie aanvragen

De krachtigste Surface ooit

Rond taken razendsnel af dankzij de high-speed processor, maak je niet druk om de stroomkabel dankzij 14,5 uur accuvermogen en krijg de beveiliging op bedrijfsniveau die je zoekt. Met Surface Laptop til je je bedrijf naar een hoger niveau.

Prestaties en draagbaarheid

Voer taken razendsnel uit dankzij een Intel® Core™-processor van de 7e generatie en maak je niet druk om je stroomkabel dankzij 14,5 uur accuvermogen. De ongelooflijk lichte Surface Laptop is gereed voor de werkdag.

Prachtig ontwerp

Ervaar hoe luxueus het Signature Alcantara®-toetsenbord en de handpalmsteun aanvoelen. De discreet weggewerkte Omnisonic-luidsprekers leveren een overweldigend geluid.

Een wondermooi scherm

Geniet van de natuurlijk aanvoelende navigatie en geavanceerde multitasking op het interactieve touchscreen. Aanschouw de haarscherpe resolutie op het levendige 13,5 inch PixelSense™-scherm.

Windows en Office

Surface Laptop is gemaakt voor de beste en veiligste ervaring van Office en Windows, ondersteund door klantenservice van wereldklasse.

Scherm

13,5 inch PixelSense™-scherm met een resolutie van 201 PPI, 10-punts multi-aanraakscherm en een hoogte-breedteverhouding van 3:2.

Opslag

128 GB, 256 GB, of 512 GB SSD harde schijf.

Afmetingen

12,13 inch x 8,79 inch x .57 inch (308,1 mm x 223,27 mm x 14,48 mm)

Aansluitingen

1 x USB 3.0, hoofdtelefoonaansluiting, Mini DisplayPort, 1 x Surface Connect™-aansluiting, compatibel met Surface Dial interactie buiten het scherm.

Door Surface Lease meegeleverde accessoires


Muis
Pen
Docking station
Bijpassende Maroo Sleeve