Surface™ Pro

Vijf jaar op weg, en nu is er de beste Surface Pro ooit. Ultra-licht en veelzijdig, met een batterijduur van tot 13,5 uur

Informatie aanvragen

Een ongelooflijk krachtige laptop

Geniet van een soepele, efficiënte workflow en blijf onderweg productief. De Surface Pro is niet alleen dun en licht, hij is ook bijzonder krachtig en ondersteunt met gemak alle desktop-apps en je favoriete creatieve tools.

Laptopmodus

Zet de Surface Pro in laptopmodus door de ingebouwde standaard uit te klappen en de nieuwe Surface Pro Signature Type Cover,* een uitzonderlijk responsief en compleet toetsenbord, uitgevoerd in luxueuze Alcantara®-materiaal, toe te voegen.

Studiomodus

Verlaag de standaard, die nu voorzien is van een nieuw verlaagd scharnier, om de Surface Pro in Studiomodus te zetten precies in de juiste hoek voor schrijven en tekenen met de nieuwe Surface Pen.*

Tabletmodus

Sluit de standaard en verwijder of duw de Surface Pro Signature Type Cover* naar achteren om er een krachtige, zelfstandige Intel®-tablet van te maken.

Het ultieme in mobiele productiviteit

Kijk eens goed waarom de ultralichte Surface Pro de ultieme laptop is voor het uitvoeren van krachtige apps in Office, inking in Windows en meer, en dat alles onderweg.

De nieuwe Surface Pro met LTE Advanced

Inspiratie kan op elk moment en op elke plek toeslaan. Beperk onderbrekingen van de workflow met een consistente internet-connectiviteit als u onderweg bent. De nieuwe Surface Pro met LTE Advanced biedt 4G LTE-connectiviteit wereldwijd met ondersteuning in diverse landen.

Scherm

12,3 inch PixelSense™-scherm met een resolutie van 267 PPI, 10-punts multi-aanraakscherm en een hoogte-breedteverhouding van 3:2.

Opslag

SSD met 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB.

Afmetingen

11,5 inch x 7,9 inch x 0,33 inch (292 mm x 201 mm x 8,5 mm)

Aansluitingen

1 x USB 3.0, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, microSDXC-kaartlezer, Mini DisplayPort, Cover-poort, Surface Connect-poort.

Door Surface Lease meegeleverde accessoires


Typecover
Muis
Pen
Docking station
Bijpassende Maroo Sleeve